Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sulaman Manik 4

  • Monday, November 24, 2008
  • Aina Creative Design
  • Labels:
  • hai bloggie...

    Skrg ni aku dah jarang sgt chatting..xsempat la..bz sket akhir2 ni lgpun pc kat umah tu asyik adik aku je yg conquer sorg..anyway..just nk share yg ni baju terbaru yg aku jht manik..yg ni dipggl manik tabur...ramai tukang jht ckp manik tabur ni yg plg mencabar...betul kot..tp aku plg byk terima tempahan manik tabur la..sbb customer kata aku wat cermat dan kain xkedut.diorg xtahu aku jenuh nak atur manik sebijik2.lebih2 lagi kain nipis dan lembik cam ni..aku pun dah xfhm org sekarang ni suka sgt jht baju kain nipis2..pastu alas lak kat dlm..dah nk sgt pakai bj nipis wat pe nk alas2..menyusahkan je..beli jelah kain tebal sket..kan senang..yg ni kat leher..kat lengan pun ada gak... kalu xclear click gmbr tu utk tgk gmbr yg besar.



















    Ha...yg ni kat lengannya..patent dia sama la...utk tabur ni aku campurkan dgn sequin bunga..xdelah nmpk kosong sgt kan...actually ada lg projek yg tgh wat ni..utk raya haji..nnti aku update lg ye..tudung pun ada yg baru siap tp blm sempat ambik gmbr..chow dulu..babai.


    2 comments:

    ulik said...

    wahh....aina...cantiknye ko jahit.
    baju wt gak x?
    kang nk tempah kt ko gak la..best..best..kang aku kawen aku tempah kt ko ek...

    nnt aku trun kb aku g jupe ko ek..

    Aina Creative Design said...

    hehe...meh la..aku sulam special kat ko..nk letak diamond2 ke, gayut3 berjuntai pun boleh.baju aku xpandai aku pandai sulam je..bab2 jht baju pengantin ni mak aku terer la..aku terer design je..